2 Ekim 2012 Salı

Bu Sezon Herkes Askere Gidiyor!

Şaka şakaa.. Ama tavan yapan militer stil hakkında sizlere bir kaç ip ucu vereceğim. Aslında ip ucuna gerek yok. Asker yeşili diye adlandırdığımız ton, kaba görünümlü postallar, gri veya koyu yeşil yelekler ve boğaza kadar ceketler bu sezon trend ötesi.


Birçok modacı ve ileri gelen markalar çoktan yeşil ve tonlarını vitrinlere koydu bile.. 



Defileler yapıldı, sparişler verildi. Siz de tabi ki modayı takip eden ve modaya uymak isteyen bireyler olarak bu militer stili giyiminize yansıtmak istiyorsunuz doğal olarak.. Ama nasıl? İşte size birkaç ip ucu!


Militer stili tamamlamak için birkaç çok önemli parça vardır. Bunlardan en önemlisi kesinlikle ve kesinlikle ceketlerdir.


Deri ceket, trençkot, kaban, asker ceketi hiç fark etmez. Yeşil veya toprak tonlarında oldu mu bir de boğazınıza kadar iliklediniz mi modayı yakalamış oldunuz bile.. Altına dar bir pantolon ya da belki de deri bir pantolon ayağınıza topuklu botlar, çanta, makyaj ve aksesuarlarla tamamsınızz


Diğer bir önemli parçaysa kesinlikle ve kesinlikle ayakkabılar. Kaba duruşlu botlar, postallar, bot tarzında çizmeler, kimi zaman bootieler (topuklu bot) sayesinde militerin öncülerinden olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey salaş kaba siyah veya kahve bir bot, üstüne yeşil veya toprak tonlarında dar kumaş bir pantolon, üstüne uyumlu bir atlet ya da daha şık olmak isterseniz gömlek, ceket olarak da deri tercih ederseniz benden tam puanı alırısınız. 



Bir başka önemli parça da pantolon. Asker stili derken sadece ona benzerden bahsetmiyoruz. Üniforma desenli pantolon ve ceketler de kullanabilirsiniz tabi ki! Sadece, modellere ve tasarımcılara aldanıp hem altınıza hem de üstünüze desenli giymeyin yeter. Hele bir de birbiriyle tutmayan farklı desenleri denemeyin bile! Modaya uyuyormuş gibi görüneceğinize rezil olursunuz haberiniz olsun. Siz sade olunnn sadelik en iyisidir her zaman her yerde.


Rihanna'dan Emma Roberts'a kadar birçok ünlü postalları ve bu tarz botları tercih etmiş. Haid hazır modayken siz de bşr tane edinin! Ama eğer bacaklarınız ve boyunuz kısaysa çizme kadar botlarda değil de normal botlardan tercih edin derim yoksa iyice kısalırsınız. Herkes bu mankenler gibi boylu poslu endamlı çıtı pıtı doğmuyor tabi.



Artık siz de birer asker olabilirsiniz. Denizci mi olursunuz havacı mı karacı mı orası size kalmış!! her zaman ki gibi

Seçim Sizin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder