28 Kasım 2012 Çarşamba

Yeni Bir Tarz İsteyenlere 1

Çoğumuz zaman zaman olduğumuz kişiden, çevremizden aldığımız tepkilerden, benimsediğimiz tarzdan sıkılır ve yeni bir şeyler arama ihtiyacı hissederiz. Kişiliğinizi değiştirmek malesef elinizde değil ancak insnanların size karşı tutumlarını değiştirmek tamamen size bağlı.  Peki nasıl? Elbette yeni bir tarz edinerek!! Son zamanlarda büyük bir değişim ve yenilik arıyorsanız, yeni bir tarz istiyorum diyorsanız. Özellikle gardrobunuzda büyük bir değişim yapmayı planlıyorsanız doğru adresss.

Peki ya ilk tarzımız ne? Önce biraz cool bir hava yaratan rock tarzını militer ve maskülen bir havaya sokarak oluşturduğum tarzdan başlayabiliriz. Kabul, biraz uydurma bir tarz. Ama en azından size özell. Adını ne koysak? Asi!!

Peki nasıl? Öncelikle sevimli ve rock bir tarzın temel ögesi deri parçalardır. Siz de en basidinden bir deri ceketle şık görünebilirsiniz. özellikle jeanlerle mükemmel oluyorlar!! Deriyi sadece ceketlerde kullanmayacaksınız elbette.. Asi ve cool olmak çaba ister. Öyle görmemişler gibi her deriyi de üstünüze geçirmemek lazım. Bu sebeple üstünüzde en fazla 3 deri olmasına dikkat edin. ayakkabı-kemer-ceket, çanta-ayakkabı-ceket, bileklik-çanta-kemer gibi farklı şekiller..



Sıra geldi bu yeni tarzın 2. aşamasına. Deri ceketinizi edindikten sonra bir de zımbalı hakiki en güzelinden bir çizme almalısınız. Bu yazımda anlattığım en önemli parça bu ayakkabılar ve paranıza kıymalısınızz.


İsterseniz uzun çizme şeklinde isterseniz bot şeklide postal tipinde çeşit çeşit zımbalar sizi belkiyor. Dünyada rock ve asi bir tarzı bu kadaar iyi yansıtan başka bir parça yok!!

                               
Çok abartılı buluoyrsanız ya da birden değil de yavaştan bir tarz değiştirmek istiyorsanız zımbasız olan çizmeleri deneyin. Ama biraz salaş ve bağcıklı olmalarına dikkat edin. Eee rock rahatlık demektir bir anlamda..


Diğer bir bomba parça da çantalar bence. Ayakkabınız çok zımbalı ve ilgi çekiciyse sade bir çanta kullanmalısınız. Ama eğer kombininizdeki starın çantanız olmasını isterseniz yine asi bol zımbalı güzel tasarımlar sizin için vitrinlerdee..


Ben özellikle Topshopın (buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz) çantalarına bayılıyorum. Ben zaten topshopın her şeyine bayılıyorum. Çantanız eğer çok özel bir yere gitmiyorsanız ve günlük kullanacaksanız sırt çantası şeklinde olabilirr. Unutmayın kendi yarattığımız bu tarzda rahatlık ön planda. Siz ne isterseniz o!!


Öne çıkabilen bazı parçalar da pantolon askılı kemerler. Çok iddialı olduğunu düşünmüyorsanız takın derim. İddialı olmayı seviyorsanız da takın. İddialı olmayı sevmiyorsanız da takın. Unutmayın siz şu anda değişiyorsunuz ve bunu yarım yamalak yapmamalısınızz



Evveeet zımbaların derilerin şık ya da değil salaş ya da toplu basit ya da karmaşık bazı fikirler edindiniz. Bu bahsettiğim 4 ana parçayı gardrobunuza yerleştirdikten sonra ister istemez ruhunuza bir asilik gelecek söylemedi demeyinnn. Tabi yine de

Seçim Sizin..
NOT: Yeni Bir Tarz İsteyenlere 2 yoldaa..:)

1 yorum: